Info en werkzaamheden

Ik ben een gedreven en breed geïnteresseerde grafisch vormgever, ruimtelijk vormgever en illustrator met
ruime ervaring in educatie, printmedia en sfeerontwerp (thematisering).

Vanwege mijn werkzaamheden als grafisch vormgever en illustrator bij de Afdeling Educatie van Diergaarde
Blijdorp en opdrachten (o.a. vrijwilligerswerk) bij diverse musea heb ik een brede ervaring opgebouwd met
het ontwerpen en het realiseren van educatieve concepten: van gedegen literatuuronderzoek (documentatie) en voorontwerp tot en met het aanleveren voor reproductie of constructie en eventuele redactionele activiteiten.

Ook heb ik de nodige ervaring opgedaan met het werken met het publiek tijdens publieksevenementen zoals themaweken, vakantieactiviteiten, kinderboekenweken en verschillende workshops, gericht op een breed scala aan doelgroepen. Toegankelijkheid en praktische toepasbaarheid zijn dan ook altijd belangrijke uitgangspunten van mijn werk.